Skip to main content

WIE

BEN IK?

Tessy van Leeuwen – Hermans

Mijn naam is Tessy van Leeuwen – Hermans. Geboren in Eersel en inmiddels al een tijdje woonachtig in Bergeijk. Vrouw van Marc en moeder van Skip & Kiki. 

Mijn interesse in bekkenfysiotherapie is ontstaan tijdens mijn eerste zwangerschap. Door middel van cursussen en de opleiding tot zwangerfit docent heb ik me verdiept in bekken(bodem) klachten.

Ik heb 3 jaar met erg veel plezier sportlessen en bevallingscursussen gegeven. Mijn interesse groeide in het bekken(bodem) gebied, waardoor ik de opleiding tot bekkenfysiotherapeut (MSc.) aan Avans + heb gevolgd en in 2021 mijn diploma heb behaald. 

Het leukste aan mijn werk als bekkenfysiotherapeut is dat je een expert wordt in het onderzoeken en behandelen van bekken(bodem) gerelateerde klachten. Het bekken is de centrale schakel in het menselijk lichaam, wat daarin kan zorgen voor een breed spectrum aan klachten.

Ik vind het erg belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. Om mijn kennis te verdiepen en te verbreden ben ik in 2022 de opleiding tot osteopaat (MSc.) aan de IAO gestart. Deze nieuwe kennis en vaardigheden gebruik ik meteen in de dagelijkse praktijk. 

Daarnaast werk ik graag samen met verschillende disciplines. Zo werk ik veel samen met collega bekkenfysiotherapeuten, manueel therapeuten, echografisten, osteopaten, verloskundigen en specialisten. 

Hopelijk vind je op de website de informatie die je zoekt. Mocht je toch vragen hebben of je wilt graag een afspraak inplannen kun je altijd contact met mij opnemen.